Úgy látszik ennek a blognak már csak ez lesz a keresztje.

Most épp nem akanapé a soros, hanem az ÁÁ.

 

@Chang Yai: /me vállat von
Akkor fosson sünt, irigylem a problémáit. Van nekem igazi életem igazi problémákkal, egy ilyenért nem fogok fél éjjel ébren maradni.

@zamat: Nem akarok Anyamadár fogatlan prókátora lenni, de véleményem van. 1, Minden blog az owner/moderátor saját játszótere, az ő szabályrendszerük szent és érthetetlen. 2, Asszem az ÁÁ elég toleráns, sok random szart dobtak ránk eddig, ami bent maradt, várható volt, hogy előbb-utóbb túlcsordul a tartály. 3, Poppy meg kifejezetten okádni jár ide, idejét se tudom, mikor volt utoljára (ha valaha) érdemi, a poszt témájához illő hozzászólása, és pontosan tudja, mit érez iránta a törzsgárda. Ezt hívják úgy az öregek, hogy házhoz jön a lófaszért. Utána meg megy máshova sírni, hogy fáj a segge. Hát az egyik szemem sír, a másik vérben forog érte. Kevésbé finoman: leszarom.

Jade - kilencig aludtam, az elmúlt napokban max azért voltam ébren éjszaka, mert figyeltem, hogy mikor önti el a folyó az utcát és mikor kell menni homokzsákot pakolni. (nem kellett.) eszem ágában sincs kommentek miatt virrasztani.

azért mondtam egyébként, mivan, mert saját bevallások szerint az itteni olvasók jó része ott nem olvas, én meg igen. és gondoltam, nem árt tudni arról, hogy Poppy egy halom moderált kommentet bemásolt oda. ennyi.

Léci töröljétek a posztjaimat.
Szégyenlem, hogy valaha is hittem bennetek.

Mondj valamit

 Az ÁÁ-ról eltűnt szöveg második fele itt olvasható:

http://kutyarader.postr.hu/fennakadt-a-szuron-az-igazak-konyve 


Csak az érdekesség kedvéért, a korábbi, Poronty vs kanapés Poronty itt olvasható:

 

http://kutyarader.postr.hu/fennakadt-a-szuron-1026